Käytännön distillaattorin luovuudesta syntynyt Rum Farol on syntynyt intohimosta tutkia uusia makuhorisontteja. Ainoastaan portugalilainen tuote, Rum Farol on tulos sokeriruokomehun luonnollisista käymis- ja tislausprosesseista, jonka aromiprofiili on taattu.
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Punaviini, joka on saatu sekoittamalla Salenton punaisia viinirypäleitä, kuten Malvasia Nera, Montepulciano ja Sangiovese. Alkoholipitoisuus 11,50% Vol. puolikuiva punainen väri suussa.
Lisätietoja varten voit kirjoittaa meille osoitteeseen cantine.durso@libero.it